• -8 000 Ft

Rubies Star Wars, Finn pilóta jelmez

10 990 Ft
2 990 Ft Engedmény 8 000 Ft
Áfával együtt
JL-620266

Lépj be a Star Wars univerzumába ezzel a Rubies által készített Finn pilóta jelmezzel, mely tökéletes választás minden kis Star Wars rajongónak! Ez a hivatalosan engedélyezett jelmez azonnal átváltoztatja viselőjét egy igazi hősre, és garantáltan lenyűgözi a galaktikus kalandokat kedvelőket.

A Finn pilóta jelmez minden apró részletében hűen utánozza a Star Wars filmekben látható eredeti dizájnt. A részletgazdag színű, textúrájú anyagok és a jellegzetes jelmezeket jellemző kiegészítők, mint például a mellvért, a nadrág és a mellény, azonnal felismerhetővé teszik viselőjét az egyik legkedveltebb karakter, Finn pilóta szerepében.

A jelmez kényelmes és könnyen viselhető, így ideális választás mindenféle alkalmakra, legyen szó halloweeni partiról, születésnapi ünnepségről vagy cosplay eseményről. A kiváló minőségű anyagokból készült jelmez tartós és könnyen tisztítható, így hosszú ideig szolgálhatja viselőjét a galaktikus kalandokban.

Ez a Rubies Star Wars Finn pilóta jelmez egy valódi kincs minden Star Wars rajongó számára, aki szeretné átélni a legendás filmek izgalmát és varázsát. Szerezd be most, és készülj fel arra, hogy felfedezd a messzi-messzi galaxis legizgalmasabb történeteit!

Jellemzők:

  • Hivatalosan engedélyezett Star Wars Finn pilóta jelmez
  • Részletgazdag dizájn és kiegészítők, hűen utánozzák az eredeti karaktert
  • Kényelmes és könnyen viselhető
  • Ideális választás cosplay eseményekre, halloweeni partikra és születésnapi ünnepségekre
  • Kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és könnyen tisztítható

Lépj be te is a Star Wars világába ezzel a lenyűgöző Finn pilóta jelmezzel, és készülj fel a galaktikus kalandokra és izgalmakra!

Jelmezek méret:
Szállítási idő: 48 óra

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

A kis Star Wars rajongók most kipróbálhatják magukat ebben a jelmezben. Igazi pilóta úgy lehetsz ha most ezt a ruhát felveszed. A te irányításod alatt lehet most a vadászgép.

JL-620266

Kapcsolódó Termékek

2 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása