Marie Cica Szürke Ágynemű

7 990 Ft
Áfával együtt
JAV-JFK034774

A Marie cica szürke pamut ovis ágynemű ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék kedvenc cicafigurájukat belecsempészni a gyermekszoba dekorációjába. Ezek az ágyneműk általában kiváló minőségű pamutból készülnek, ami puhaságot és kényelmet biztosít a gyerekeknek alvás közben.

A szürke színű pamut ovis ágynemű univerzális és könnyen kombinálható más dekorációs elemekkel. A Marie cica mintája játékos és aranyos megjelenést kölcsönöz a gyermekszobának.

Az ovis ágyneműk általában a gyermekek méretéhez igazodnak, így ideális választás lehet az óvodások és kisiskolások számára. A kiváló minőségű pamut anyag garantálja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.

Összességében a Marie cica szürke pamut ovis ágynemű egy aranyos és praktikus választás lehet a gyermekszoba dekorációjához, amely kényelmet és stílust visz az otthoni térbe, miközben kedves karakterekkel örvendezteti meg a gyereke

Jellemzői:

Párnahuzat: 40x60 cm

Takaróhuzat: 100x135 cm

Anyaga: 100% pamut

Választható:

- 2 részes: 1 db párnahuzat és 1 db paplanhuzat

- 4 részes: 1 db párnahuzat és 1 db paplanhuzat + 1 db párna és 1 db paplan

Ágynemű méret:
Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

A Macskaarisztokraták című mese kedves kis hősnője Marie cica, aki minden kislány szívébe belopta magát.  Ezen a bájos ágyneműhuzat garnitúrán őt láthatod, csak bújj be mellé az ágyikóba, és doromboljatok együtt.

JAV-JFK034774

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása