Pillangós Sötétítő Függöny

11 990 Ft
Áfával együtt
RSS-CUR027-72

A pillangós kislány sötétítő függöny egy kifinomult és vidám választás lehet a kislányok számára, akik szeretik a természetet és a színeket. Ez a függöny tökéletesen illik a gyerekszobákba, különösen azokba, ahol a fehér szín dominál, és ahol egy vidám és természetközeli atmoszférát szeretnének teremteni.

Az alapszín fehér, ami egy tiszta és neutrális szín, ami ideális hátteret teremt a vidám pillangók mintájának. A minta általában színes és vidám pillangókat ábrázol, amelyek élénk és energikus megjelenést biztosítanak a függönynek, és könnyedén feldobják a szobát.

A dupla anyagú sötétítő függönyök két rétegből állnak: egy sűrűbb, sötétítő rétegből és egy külső, dekoratív rétegből. Ez a kettős rétegű kivitelezés kiválóan szigeteli a szobát a külső fénytől és hőmérséklethatásoktól, így ideálisak lehetnek a nyári hőségben vagy a hideg téli hónapokban is.

Az ilyen típusú függönyök ideálisak lehetnek a kislányok szobájába, hogy egy vidám és kényelmes környezetet teremtsenek számukra, ahol könnyebben elaludhatnak vagy nyugodtan játszhatnak. A pillangós design segít abban, hogy a gyerekek élvezzék a gyerekszobát és a benne töltött időt, és kifejezzék egyediségüket és egyéni stílusukat.

Jellemzői:

- Kiváló minőség

- A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz(méret 1db-ra vonatkozik)

- Mérete: 168 cm széles×183 cm hosszú

Hozzá illő gyermek ágyneműhuzat kapható!

Függöny méret:
Szállítási idő: 8-10 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

A sötétítő függönyök a gyerekszobába igazán szépek, összhangba hozzák és szépen kiegészítik a gyerekszobát.Segítségükkel a szobában magánszféra alakítható ki, valamint a gyerekeknek az alváshoz szükséges sötétség is biztosítható.

Jellemzői:

- Kiváló minőségű,eredeti termék

- A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz (a méret 1 db-ra vonatkozik)

- Mérete: 168 cm széles × 183 cm hosszú

RSS-CUR027-72

Kapcsolódó Termékek

11 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása