My Little Pony Függöny

Rózsaszín Egyszarvú Sötétítő Függöny

12 990 Ft
Áfával együtt
RSS-CUR053-54

Az unikornis kislány sötétítő függöny egy varázslatos és kifinomult választás lehet a kislányok számára, akik szeretik az unikornisokat és a mesés motívumokat. Ez a függöny remekül illeszkedik a gyerekszobákba, különösen azokba, ahol a rózsaszín szín dominál, és ahol romantikus és varázslatos környezetet szeretnének teremteni.

Az alapszín rózsaszín, ami egy kellemes és lágy szín a kislányok számára, és tökéletesen illeszkedik az unikornisok és szivárványok témájához. A minta általában rózsaszín és kék unikornisokat és szivárványokat ábrázol, amelyek mesés és varázslatos hangulatot teremtenek a szobában.

A dupla anyagú sötétítő függönyök két rétegből állnak: egy sűrűbb, sötétítő rétegből és egy külső, dekoratív rétegből. Ez a kettős rétegű kivitelezés kiválóan szigeteli a szobát a külső fénytől és hőmérséklethatásoktól, így ideálisak lehetnek a nyári hőségben vagy a hideg téli hónapokban is.

Az ilyen típusú függönyök ideálisak lehetnek a kislányok szobájába, hogy egy varázslatos és kényelmes környezetet teremtsenek számukra, ahol könnyebben elaludhatnak vagy nyugodtan játszhatnak. A romantikus és mesés design segít abban, hogy a gyerekek élvezzék a gyerekszobát és a benne töltött időt.

Jellemzői:

Kiváló minőségű,eredeti termék

A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz (a méret 1 db-ra vonatkozik)

Kérem válasszon méretet!

Függöny méret:
Szállítási idő: 8-10 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

További információk:

Mérete 168cm széles és 137cm vagy 183cm hosszú.

  • mosógépben 60 fokon moshatók.
  • anyaga 100%-os polyester

A sötétítő függönyök nem csak szép kiegészítőként szolgálnak, hanem gyakorlati céljuk is van.

Segítségükkel a szobában magánszféra alakítható ki, valamint a gyerekeknek az alváshoz szükséges sötétség is biztosítható.

Egy Pony rajongó kislány szobájából a rózsaszín lovacskákkal díszített függöny sem hiányozhat! Dobd fel a szobád hangulatát ezzel a csodás függönnyel, mely praktikusan sötétít, és csodásan díszít!

RSS-CUR053-54

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása