Dzsungel Gyerek Függöny

13 990 Ft
Áfával együtt
RSS-CUR032

A függöny igazi ékessége az egyoldalas, gyönyörű nyomott Dzsungel minta. A Dzsungel mintás függöny kiválóan használható hálószobában fénnyel szembeni védelemként vagy a kíváncsi pillantások ellen véd.

A dzsungel gyerek sötétítő függöny egy remek választás lehet a gyerekszobák számára, különösen azok számára, akik szeretik az élénk és vidám dizájnt, valamint szeretnének egy kicsit dzsungelhangulatot varázsolni a szobájukba.

Ezek a függönyök általában olyan mintákkal rendelkeznek, amelyek dzsungelben található növényeket, állatokat és más élőlényeket ábrázolnak, például pálmafákat, majmokat, tigriseket, papagájokat stb. Ezek a minták élénk színekkel és részletes kivitelezéssel rendelkeznek, hogy lenyűgözzék és megfogják a gyerekek figyelmét.

A sötétítő függöny funkciója lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen elaludjanak még akkor is, ha késő délután van, vagy a szobájukban a nap erősen besüt. Ez segít megőrizni az alvás minőségét és időtartamát, ami különösen fontos a kisgyermekek és iskolások számára.

Ezek a függönyök különféle méretekben és kivitelezésekben kaphatók, így könnyen illeszthetők a gyerekszobák különböző méretű ablakaihoz és dizájnhoz.

Jellemzői:

Kiváló minőségű,eredeti termék

A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz (a méret 1 db-ra vonatkozik)

Több méretben kapható! 

Kérem válasszon!  

Függöny méret:
Szállítási idő: 8-10 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

A dzsungel állataival díszített függöny, amit minden kisfiú imád! A vadállatok a kisfiúk nagy kedvencei, így sötétítő függöny képében pedig egész nap nézegethetik kedvencüket. 

RSS-CUR032

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása