Balerinás Kislány Függöny

10 990 Ft
Áfával együtt
RSS-CUR029-72

A balerinás kastélyos kislány sötétítő függöny egy lenyűgöző és varázslatos választás lehet a kislányok számára, akik szeretik a balettet és a meséket. Ez a függöny remekül illik a gyerekszobákba, különösen azokba, ahol a baba kék szín dominál, és ahol romantikus és tündérmesés környezetet szeretnének teremteni.

Az alapszín baba kék, ami egy kellemes és nyugtató szín a gyerekszobák számára, különösen a kislányoknak. A rózsaszín kastély és a tündérek mintázata élénk és részletes, ami lenyűgözi a kislányokat és segít megmozgatni a képzeletüket. Ezek a minták romantikus és mesés hangulatot árasztanak, ami tökéletes a gyerekszoba dekorálásához.

A dupla anyagú sötétítő függönyök két rétegből állnak: egy sűrűbb, sötétítő rétegből és egy külső, dekoratív rétegből. Ez a kettős rétegű kivitelezés kiválóan szigeteli a szobát a külső fénytől és hőmérséklethatásoktól, így ideálisak lehetnek a nyári hőségben vagy a hideg téli hónapokban is.

Az ilyen típusú függönyök ideálisak lehetnek a kislányok szobájába, hogy egy varázslatos és kényelmes környezetet teremtsenek számukra, ahol könnyebben elaludhatnak vagy nyugodtan játszhatnak. A romantikus és mesés design segít abban, hogy a gyerekek élvezzék a gyerekszobát és a benne töltött időt.

Jellemzői:

Kiváló minőségű,eredeti termék

A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz (a méret 1 db-ra vonatkozik)  

Mérete: 2 db × 168 cm széles ×183 cm magas

Szállítási idő: 8-10 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

RSS-CUR029-72

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása