Munkagépes Gyerek Sötétítő Függöny

Munkagépes Gyerek Sötétítő Függöny

12 990 Ft
Áfával együtt
RSS-CUR056-54

A munkagép mintás gyerek sötétítő függöny egy kiváló választás lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a munkagépeket és a nagy gépeket, például traktorokat, kotrógépeket vagy darukat. Ez a függöny remekül illeszkedik a gyerekszobákba, különösen olyanokba, amelyekben a kék szín dominál, és ahol a gyerekeknek szükségük van egy kis sötétítésre, hogy könnyebben elaludjanak vagy nyugodtan pihenhessenek.

Az alapszín általában kék, ami egy kellemes és nyugtató szín a gyerekszobák számára. A munkagépek mintázata élénk és részletes, ami lenyűgözi a gyerekeket és segít megmozgatni a képzeletüket. Ezek a munkagépek lehetnek színesek és változatosak, hogy még izgalmasabbá tegyék a függönyt.

A sötétítő funkció lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyebben elaludjanak és nyugodtan pihenhessenek, anélkül hogy a külső fény zavarná őket. Ez különösen fontos lehet a délutáni alváshoz vagy az éjszakai pihenéshez.

A munkagép mintás gyerek sötétítő függöny remek választás lehet a munkagépek vagy a nagy gépek iránt érdeklődő gyerekeknek, és kiváló kiegészítője lehet a gyerekszobának. Segíthet a szoba hangulatának és atmoszférájának javításában, miközben praktikus és funkcionális is.

Jellemzői:

Kiváló minőségű,eredeti termék

A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz (a méret 1 db-ra vonatkozik)

Több méretben is kapható

Függöny méret:
Szállítási idő: 8-10 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

További információk:

  • mosógépben 60 fokon moshatók.
  • anyaga 100%-os polyester

A sötétítő függönyök nem csak szép kiegészítőként szolgálnak, hanem gyakorlati céljuk is van.

Segítségükkel a szobában magánszféra alakítható ki, valamint a gyerekeknek az alváshoz szükséges sötétség is biztosítható.

Egy munkagép rajongó kisfiú szobájából sem hiányozhat! Dobd fel a szobád hangulatát ezzel a csodás függönnyel, mely praktikusan sötétít, és csodásan díszít!

RSS-CUR056-54

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása