Lilo és Stitch Gumis Lepedő

6 890 Ft
Áfával együtt
JAV-AYM073645

A Lilo és Stitch gyerek gumis lepedő egy nagyszerű kiegészítő lehet minden kisgyermek számára, aki szereti ezt a klasszikus Disney-filmet és annak szereplőit. Ez a lepedő garantálja a kényelmet és a stílust egyaránt, miközben kedvenc karaktereikkel övezhetik magukat az ágyban.

Ezek a lepedők általában pamutból készülnek, ami puha tapintású és kényelmes alvást biztosít. A gumis szegélynek köszönhetően könnyen és biztonságosan rögzíthetők a matracra, így nem csúszkálnak le alvás közben.

A Lilo és Stitch mintával ellátott lepedők gyakran játékos és vidám designnal rendelkeznek, amelyek azonnal felkeltik a gyerekek figyelmét. A lepedőkön ábrázolhatnak különböző jeleneteket vagy karaktereket a filmből, amelyek még színesebbé és érdekesebbé teszik az ágyat.

Ezek a gumis lepedők tökéletes választások lehetnek a gyerekek szobájának berendezéséhez és dekorálásához, és garantáltan örömet fognak szerezni a Lilo és Stitch rajongóknak. A kiváló minőségű anyagból készült lepedők ellenállóak és könnyen moshatók, így hosszú ideig szolgálhatnak hű társakként az ágyazásban.

Jellemzői:

  • Anyaga:100% pamut.
  • Kitűnő színtartó anyagból készül.
  • Minősége: I osztályú.
  • Mérete: 90×200 cm
  • 40 fokon mosható
Szállítási idő: 3-5 munkanap

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

JAV-AYM073645

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása