Flamingós Függöny

Flamingós Függöny

11 990 Ft
Áfával együtt
CUR052-54

A flamingós kislány sötétítő függöny egy varázslatos és szórakoztató választás lehet a kislányok számára, akik szeretik az állatokat és a vidám mintákat. Ez a függöny tökéletesen illik a gyerekszobákba, különösen azokba, ahol a babakék szín dominál, és ahol egy könnyed és játékos atmoszférát szeretnének teremteni.

Az alapszín babakék, ami egy kellemes és nyugtató szín a gyerekszobák számára. A minta általában rózsaszín flamingókat ábrázol, amelyek élénk és vidám megjelenést biztosítanak a függönynek, és könnyedén feldobják a szobát.

A dupla anyagú sötétítő függönyök két rétegből állnak: egy sűrűbb, sötétítő rétegből és egy külső, dekoratív rétegből. Ez a kettős rétegű kivitelezés kiválóan szigeteli a szobát a külső fénytől és hőmérséklethatásoktól, így ideálisak lehetnek a nyári hőségben vagy a hideg téli hónapokban is.

Az ilyen típusú függönyök ideálisak lehetnek a kislányok szobájába, hogy egy vidám és kényelmes környezetet teremtsenek számukra, ahol könnyebben elaludhatnak vagy nyugodtan játszhatnak. A flamingós design segít abban, hogy a gyerekek élvezzék a gyerekszobát és a benne töltött időt, és kifejezzék egyediségüket és egyéni stílusukat

Jellemzői:

Kiváló minőségű,eredeti termék

A csomagolás 2 darab sötétítő függönyt tartalmaz (a méret 1 db-ra vonatkozik)

Több méretben kapható! 

Kérem válasszon!  

Függöny méret:
Nincs készleten

 

Biztonságos Vásárlás

 

Szállítási Feltételek

 

Garancia - Elállás

A sötétítő függöny alapvetően a fényt szabályozza, de használhatjuk csak dekorációnak is.A lakástextilek otthonunkat hangulatossá, barátságossá varázsolják.Hozzá illő ágyneműhuzat kapható szimpla méretben! 

További információk:

  • mosógépben 60 fokon moshatók.
  • anyaga 100%-os polyester

A sötétítő függönyök nem csak szép kiegészítőként szolgálnak, hanem gyakorlati céljuk is van.

Segítségükkel a szobában magánszféra alakítható ki, valamint a gyerekeknek az alváshoz szükséges sötétség is biztosítható.

Egy flamingó rajongó felnőtt vagy gyerek szobájából sem hiányozhat! Dobd fel a szobád hangulatát ezzel a csodás függönnyel, mely praktikusan sötétít, és csodásan díszít! 

CUR052-54

Kapcsolódó Termékek

16 másik termék ugyan abban a kategóriában

Új fiók létrehozása